Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κέρκυρα: «Ένα νησί, μια ομάδα»

Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας περίπου 400 άνθρωποι, για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για να υποβιβάσει τους Φαίακες. Το πανό που κρατούσαν οι συγκεντρωμένοι, έγραφε: «Ένα νησί, μια ομάδα».

Στη συγκέντρωση που πήραν μέρος η συντονιστική ομάδα φίλων της Κέρκυρας, τα παιδιά των τμημάτων υποδομής αλλά και μέλη της διοίκησης, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ζαρκάδας, ο οποίος κάλεσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να πάρει θέση σε όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες.

«Επειδή το τελευταίο διάστημα, ο αθλητικός και πολιτικός Τύπος έχει γεμίσει με δημοσιεύματα περί ενόχλησης του Υπουργού κ. Κοντονή για την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Σούπερ Λιγκ που δικαίωσε την ομάδα μας, αλλά και άλλα δημοσιεύματα και άρθρα που αφήνουν σαφείς αιχμές για πολιτική παρέμβαση στην υπόθεση της Κέρκυρας και τα οποία ουδέποτε διαψεύστηκαν καλώ ως πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρας τον Υφυπουργό κ. Κοντονή να πάρει δημόσια θέση για το αν τα ασπάζεται ή τα διαψεύδει. Στη δεύτερη περίπτωση να δηλώσει κατηγορηματικά ότι η δικαιοσύνη πρέπει να πράξει στο ακέραιο το καθήκον της», ήταν τα λόγια του.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ