Συλλυπητήριο μήνυμα του Απ. Κατσιφάρα για τον θάνατο της Ρένας Αντωνέλλη

Τη θλίψη του για το θάνατο της Ρένας Αντωνέλλη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης, εκφράζει σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο κ. Κατσιφάρας αναφέρει:

«Η απώλεια της Ρένας Αντωνέλλη, μιας εξαίρετης λειτουργού της Δημόσιας Παιδείας και μιας αγωνίστριας της Δημοκρατικής Παράταξης μας γεμίζει όλους θλίψη.

Η Ρένα, ως εκπαιδευτικός, αλλά και από τη θέση της προέδρου της ΕΛΜΕ Αχαΐας, ήταν πάντα παρούσα σε όλους τους κοινούς αγώνες στο χώρο της Παιδείας, μαζί με στους συναδέλφους της και τους μαθητές της, προσπαθώντας με μαχητικότητα και αγωνιστικότητα να στηρίξει τη Δημόσια Παιδεία και να συμβάλλει στην αλλαγή της νοοτροπίας της προς μια πιο προοδευτική κατευθυνση.

Βαθιά πολιτικοποιημένη και με κοινωνικές ευαισθησίες, συμμετείχε ενεργά στους κοινωνικούς αγώνες μαζί με τους στους συμπολίτες της πόλης μας, και από την εποχή που μόχθησε για την αποκάλυψη των ενόχων για τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, η Ρένα αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα ήθους.

Η απώλειά της αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στο φίλο Θάνο για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, καθώς και στην κόρη τους Ηρώ».