Συνάντηση του Δημάρχου Ν. Καραπάνου με την ομάδα μπάσκετ «Χαρίλαος Τρικούπης»

37e108d9-5327-42f1-86ac-171cf622239a
d2a74420-85ea-4934-893a-031991b47e7e

  Με τον Πρόεδρο Δημήτρη Ρεπάσο, τον προπονητή Παναγιώτη Ζωντό και τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Μεσολογγίου «Χαρίλαος Τρικούπης», υποδέχθηκε  σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, απευθύνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής.

   Στην συνάντηση, επίσης παρευρέθηκε και συνεχάρη την ομάδα μπάσκετ «Χαρίλαος Τρικούπης» ο πρόεδρος του Πνευματικού, Κοινωνικού και Αθλητικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου Κων/νος Γιαννόπουλος.

  Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ομάδας ότι   θα πραγματοποιηθούν άμεσα  βελτιώσεις και συντηρήσεις των υποδομών του κλειστού δημοτικού σταδίου, προκειμένου ο χώρος ν ανταποκρίνεται επαρκώς στις αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

  Διαβεβαίωσε  δε, ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να υποστηρίζει την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, ο οποία επανέλαβε ότι τιμά την αθλητική ιστορία της πόλης του Μεσολογγίου.

  Σε δήλωσή του ,  ο Νίκος Καραπάνος σημείωσε πως «Η μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου που φέρει ένα σημειολογικό ιστορικό όνομα,  τιμά την πόλη του Μεσολογγίου, η οποία έχει μια μακρά παράδοση στον αθλητισμό. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων».