Της Βαρβάρας Βενέτη
Συνταξιούχος Υπάλληλος Γ.Γ.Α Βόνιτσας
        ΟΡΓΗ και ΛΥΠΗ νιώθω από τη στιγμή που διάβασα όλα αυτά τα«ανήκουστα» για το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Κανδήλας. ΠοιοΓραφείο ΚΥΡΙΟΙ; Αυτό που δημιουργήθηκε για πολιτικές σκοπιμότητες κάποιων; Καθόλου δεν τους ένοιαξε η εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής.
       Δεν ήταν δυνατόν να λειτουργήσει και να εξυπηρετήσει ανεξάρτητα από το Γραφείο της Βόνιτσας με αποτέλεσμα ο κόσμος πάλι να τρέχει.
     Και το λέω αυτό εγώ που μια χαρά βολεύτηκα με την τοποθέτηση μου το 2006 με απόφαση του τότε Νομάρχη κ. Σταμάτη. Βολεύτηκα για τρία περίπου χρόνια γιατί ήμουν μάνα με μικρό τότε παιδί και πήγαινα Μύτικα – Βόνιτσα – Μύτικα γιατί ήμουν ήδη υπάλληλος του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Βόνιτσας………
 
      Το Γραφείο λοιπόν της Κανδήλας «φιλοξενήθηκε» σε ήδη μισθωμένο κτίριο από το Δήμο Αλυζίας. Στεγαζόταν οι υπάλληλοι από το πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι.
       Με απόφαση πάλι του Νομάρχη το 2009 αν θυμάμαι καλά ΚΛΕΙΝΕΙ το Γραφείο και τοποθετούμαι πάλι στο Γραφείο της Βόνιτσας. (Οι αποφάσεις υπάρχουν στο Γραφείο της Βόνιτσας).
       Εγώ η ίδια μάζεψα το όποιο υλικό υπήρχε και το μετέφερα στη Βόνιτσα από όπου και συνταξιοδοτήθηκα τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ του 2010.
      Και ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια διαβάζω ότι το Γραφείο δεν έκλεισε αλλά τοποθετήθηκαν και 3 υπάλληλοι.
       Γραφείο και υπάλληλοι ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!!! Μετακινήθηκε μάνα με ανήλικο παιδί και ήρθαν τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;
     ΤΩΡΑ να βγουντα ονόματα τους, αλλά και ΑΥΤΩΝ που υπέγραψαν την τοποθέτηση τους.
mytikaspress.blogspot.gr  – xiromeronews.blogspot.gr