223023

Η ημερομηνία έναρξης της Volleyelague και η χορηγική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ αποφασίστηκε στο συμβούλιο της ΕΣΑΠ. Παράταση για Ηρακλή. Σημαντικές αποφάσεις στην επόμενη συνεδρίαση.

Στις 24 Οκτωβρίου θα γίνει το πρώτο σερβίς της Volleyleague, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, η οποία όμως ανέβαλλε σημαντικές αποφάσεις για το επόμενο συμβούλιο τον Σεπτέμβριο.

Η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία ανακοινώθηκε, όμως δημιουργήθηκε πρόβλημα στο πως θα διαμοιραστούν τα χρήματα, αφού οι ομάδες της περιφέρειας αιτήθηκαν μεγαλύτερο μερίδιο, λόγω μεγαλύτερων εξόδων. Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις σε ομάδες του κέντρου, με αποτέλεσμα να μην ληφθεί απόφαση σήμερα και να παραταθεί για το επόμενο συμβούλιο.

Τότε θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί και το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, με αρκετές προτάσεις να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Πέρα απ’ αυτά, ανακοινώθηκε η ένταξη της Παναχαϊκής ως μέλος της ΕΣΑΠ, ενώ ο Ηρακλής πήρε παράταση 20 ημερών για να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος:
«Με την παρουσία εκπροσώπων του Γ.Σ.Ηρακλής και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 έγινε η Γενική Συνέλευση αλλά και η 112η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα:

Εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2014-15.

Εγκρίθηκε η εγγραφή του Τ.Α.Α. Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 ως μέλος της Ε.Σ.Α.Π.

Δόθηκε παράταση 20 ημερών στον Γ.Σ.Ηρακλής για να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την εγγραφή του ως μέλος της Ε.Σ.Α.Π.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε και αποφάσισε:

Νέος Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Α.Π. εξελέγη ομόφωνα ο Θεόδωρος Δεληγιαννάκης.

Συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα για το νέο πρωτάθλημα και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην επόμενη (113η) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π.

Συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες των Τ.Α.Α. σχετικά με τους ελέγχους των φακέλων που διενεργεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αδειοδότηση στο νέο πρωτάθλημα.

Αποφασίστηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τον Π.Α.Σ.Α.Π. για θέματα που αφορούν τους δύο φορείς.

Αποφασίστηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με την Ε.Ο.ΠΕ. για θέμα που αφορούν τους δύο φορείς.

Ανακοινώθηκε η συμφωνία με την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-16.

* Τον Γ.Σ.Ηρακλής εκπροσώπησε ο Γιώργος Διονάς και την Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 ο Κώστας Παπασταθόπουλος».

sport-fm.gr