Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας , στο  1ο  Olympic Port Market 24 – 28 Ιουλίου 2016

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει  στο 1ο  Olympic Port Market  που θα  πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο του Νομού Ηλείας  από τις 24 έως και τις 28 Ιουλίου  2016, με Εκθεσιακό περίπτερο προϊόντων του αγροδιατροφικού κλάδου.

Η έκθεση, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και τη στήριξη δράσεων που βασίζονται στην εξωστρέφεια και την προοπτική της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας  μέσα από την άμεση σύνδεσή της με τον πλούτο του τόπου, θα πλαισιωθεί από ξεχωριστές δράσεις πολιτισμού.

Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της «Ναυτικής Εβδομάδας», που συνδιοργανώνουν η ΔΗ.Κ.ΕΠ. και το Λιμενικό Ταμείο Πύργου. Συναυλίες και χορευτικές εκδηλώσεις για την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της καλλιτεχνικής παράδοσης, δράσεις γευσιγνωσίας, προβολής και  προώθησης των προϊόντων, ειδικά δρώμενα άμεσα συνδεδεμένα με τα χαρακτηριστικά της περιοχής, αναμένεται να δώσουν ευκαιρίες απόδρασης και ψυχαγωγίας τόσο στους χιλιάδες επισκέπτες που θα επισκεφθούν την έκθεση φτάνοντας στο λιμάνι με τα κρουαζιερόπλοια, όσο και στους πολίτες της Ηλείας και των γειτονικών νομών που θα περάσουν τις πύλες της “Olympic Port Market “.

Οι επιχειρηματίες που παράγουν ή  μεταποιούν προϊόντα του αγροδιατροφικού κλάδου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση κ. Ρόμπολα Γεώργιο  στο τηλ: (+30)26410 – 74531.