Εκφράστε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα προσφέροντας εκλεπτυσμένα δώρα στις πιο προσιτές τιμές.

Εμπνευστείτε από την εξαιρετική συλλογή έργων τέχνης με πρώτη ύλη το αλάτι.

Διαλέξετε ιδιαίτερα βιβλία τοπικής Ιστορίας και Τέχνης μεταξύ των οποίων και η μοναδική ολοκληρωμένη πολυτελής έκδοση «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ» .

Ξεχωρίστε με τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα.

Διαλέξτε δημιουργίες καλλιτεχνών, αναπαραγωγές της Εικόνας της Εξόδου σε μουσαμά και σε διάφορα μεγέθη, ωρολόγια τοίχου με θέμα την Έξοδο του Θεόδωρου Βρυζάκη, αυθεντικές γκραβούρες, χειροποίητες τσάντες με στάμπες μεσολογγίτικων θεμάτων, αφίσες και αναμνηστικές κάρτες καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

(Τα τοπικά προϊόντα είναι ευγενική προσφορά των εταιρειών : Οινοποιία ΣΩΤΗΡΙΟΥ, Αλάτι ΦΛΩΡΟΣ, Ελιές ΑΜΑΛΘΕΙΑ, ούζο – Τσίπουρο «ΠΕΛΑΔΑ» – Πασιόπουλος , τα δε κοσμήματα και τα έργα τέχνης των δημιουργών τους)

Με κάθε αγορά σας από το Τεχνοπωλείο της «Διεξόδου» συμβάλλετε στο να υπάρχει πάντα ανοιχτή και σε δράση, αφού τα έσοδα διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για την πραγματοποίηση των πολιτιστικών και μορφωτικών της προγραμμάτων.

(Ανοικτά κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 7.30 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ).