Την Τετάρτη η Apple θα μας παρουσιάσει τις δύο νέες ναυαρχίδες της και συγκεκριμένα τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

Πάρα αυτά οι φήμες και οι εικασίες για τον διάδοχο αυτών των συσκευών έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα από βαριά ονόματα του χώρου.

Έτσι λοιπόν ο γνωστός και έγκυρος αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo έγραψε στους πελάτες του σήμερα ότι το iPhone της Apple που θα δούμε το 2016 θα ονομάζεται iPhone 7 και θα είναι ακόμη πιο λεπτό από το τωρινό μοντέλο του iPhone 6.

Σύμφωνα με την αναφορά του που δημοσιεύεται στο AppeInsider το iPhone 7 θα είναι τόσο λεπτό όσο το πρόσφατο iPod touch 6ης γενιάς και στις ίδιες γραμμές με το iPad Air 2.

Ας δούμε λίγο τι σημαίνει αυτό:

• iPod touch 6ης γενιάς — 0.24 inch (6.1 mm)
• iPad Air 2 — 0.24 inch (6.1 mm)
• iPhone 6 — 0.27 inch (6.9 mm)
• iPhone 6 plus — 0.28 inch (7.1 mm)

Το iPhone 7 λοιπόν θα έχει ένα πάχος μεταξύ των 6.00 και 6.5 χιλιοστών. Αν επαληθευτεί αυτό θα σημαίνει πως για να καταφέρει κάτι τέτοιο η Apple θα κρατήσει την ίδια τεχνολογία προσαρμογής της οθόνης που συναντούμε από το iPhone 5 και μετά.

Βεβαία κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τις πρόσφατες διαρροές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple που θέλει την εταιρεία να χρησιμοποιεί το glass-on-glass πάνελ με νέες διαστάσεις επαναφέροντας όμως μια τεχνολογία που είδαμε από το πρώτο iPhone μέχρι και το iPhone 4.

H τεχνολογία glass-on-glass θα μπορούσε σε ένα μελλοντικό μοντέλο της Apple να αφαιρέσει ένα επίπεδο από την οθόνη και να οδηγήσουν και ακόμη σε μια συσκευή χωρίς bezels – πλευρικά πλαίσια δηλαδή.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com