Με την αποστολή φαρμάκων, τροφίμων και ρουχισμού τα οποία προορίζονται για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ξεκινά η συνεργασία   μεταξύ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ανθρωπιστικής αλληλεγγύης Human Aid.

  Σε επιστολή του, ο εκπρόσωπος της «Human Aid” Ευάγγελος Παπαγεωργίου σημειώνει μεταξύ άλλων πως η δωρεά του υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας 6 συνολικά τόνων δεν συνοδεύεται από κανένα αίτημα για ανταποδοτικό όφελος, παρά μόνο από ανιδιοτέλεια και καθαρή βούληση υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που αυτή την εποχή έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη βοήθειας.

  Ο δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, σε επιστολή του ευχαριστεί τον κ. Παπαγεωργίου -ο οποίος διατελεί σύμβουλος του Υφυπουργού Τέρενς Κουίκ- για την προσπάθεια ενίσχυσης σε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα στηρίξουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, συνέπεια της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα

Η αποστολή και παραλαβή του υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας, θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι. Η διανομή του θα πραγματοποιηθεί από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, βάση των καταγεγραμμένων προτεραιοτήτων και αναγκών.