​Το ίδιο κρεβάτι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ μοιράστηκε, για λίγο, η Σίντι Κρόφορντ και, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε τι συνέβη την «μοιραία» βραδιά!

«Πριν γνωρίσει την Αμάλ Αλαμουντίν, ο Τζορτζ και ο σύζυγός μου έβγαιναν μαζί τα βράδια. Αν και μου πρότειναν να πηγαίνω μαζί τους, ένα Σαββατόβραδο έμεινα στο σπίτι με τα παιδιά», εξιστόρησε, στην εκπμπή του Κόναν Ο’ Μπρίεν, το top model των ‘90s.

Όπως περιέγραψε η Σίντι, οι δύο άνδρες επέστρεψαν αργά το βράδυ και ο Τζορτζ αποφάσισε να κοιμηθεί στον ξενώνα τους και όχι στο σπίτι του. Μάλιστα, στο εν λόγω δωμάτιο συνηθίζει να κοιμάται ο σύζυγος του μοντέλου, ο Ράντι Γκέρμπερ, μετά τα… ξενύχτια του, προκειμένου να μην την ενοχλεί.«Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στον ξενώνα για να δω αν είναι καλά. Τον είδα να κοιμάται μπρούμυτα, χωρίς να έχει βγάλει τα παπούτσια του και αποφάσισα να το κάνω εγώ, λέγοντάς του γλυκόλογα», συνέχισε η Σίντι.

Κάνοντας νάζια, το μοντέλο άναψε τα φώτα, ο άνδρας που κοιμόταν ξύπνησε και τότε διαπίστωσε ότι… ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ! «Δεν ξέρω ποιος σοκαρίστηκε περισσότερο, εγώ ή εκείνος! “Θεε μου”, είπε αυτός, “Θεέ μου” είπα κι εγώ και βγήκα αμέσως έξω! Βρήκα τον Ράντι στο δωμάτιο της κόρης μας και τον ξύπνησα», πρόσθεσε, ενώ τόνισε πως, αν δεν είχε ανάψει τα φώτα, θα κοιμόταν μαζί με τον ηθοποιό όλο το βράδυ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, για το αστείο περιστατικό έχει μιλήσει στο παρελθόν και ο Ράντι Γκέρμπερ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως τους έδωσε έμπνευση για το διαφημιστικό της τεκίλας που λανσάρει μαζί με τον Κλούνεϊ, της «Casamigos».

ΠΗΓΗ: star.gr