Μια απάντηση για όσα λέγονταν που ο Αντώνης Λουδάρος δεν είναι φέτος στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την παρουσία του ηθοποιού στην εκπομπή του Alpha, αλλά και με τη συγκίνησή της…

«Είναι πολύ ωραία η εκπομπή σας. Εσύ είσαι ακόμα καλύτερη, πιο λαμπερή, πιο άνετη και δείχνεις πραγματικά ότι περνάς πολύ καλά. Η εκπομπή είναι πολύ δεμένη, πολύ δομημένη. Μπράβο σας, συγχαρητήρια», είπε ο ηθοποιός όταν κάθισε στον καναπέ.

Όταν μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε και τον αγκάλιασε χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της, ο Αντώνης Λουδάρος περιέγραψε: «Περάσαμε καλά. Στα ωραία πρέπει να σταθούμε. Μπορείς να βγεις και να πεις ότι εγώ προσωπικά είχα μια δυσκολία σαν άνθρωπος στο να προσαρμοστώ σε μια καινούργια συνθήκη, μια καινούργια δουλειά, είχα δυσκολίες προσωπικές και αυτό μεταφράζεται “είχα προσωπική δυσκολία με τον Παύλο, προσωπική δυσκολία με την Κωνσταντίνα”. Διαστρεβλώνονται λίγο τα πράγματα, σου λένε πάντα την ίδια ερώτηση: “περάσατε καλά, δεν περάσατε καλά”…».

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Έκλεισε με την παρακάτω φράση: «Εγώ τα καλά έχω κρατήσει»!

Πηγή: gossip-tv.gr