«Άδεια» τα ταμεία στον Ολυμπιακό Βόλου

FOOTBALL LEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ

Στα ύψη έχουν φτάσει τα χρέη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Βαρούτσικος, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν 130 χιλ. ευρώ.

Σημαντική καθυστέρηση στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών παρατηρείται στον Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ βρέθηκε ένα… βήμα μακριά από τον Βόλο, αλλά οι διοικούντες την ομάδα τον έπεισαν την ύστατη στιγμή να αλλάξει την απόφασή του.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Βαρούτσικος, αποκάλυψε σήμερα πως οι παίκτες των Θεσσαλών έχουν λαμβάνειν συνολικά περίπου 130 χιλ. ευρώ μέχρι το τέλος της περιόδου, πέραν των ρυθμισμένων οφειλών από προσφυγές. Ωστόσο, προσέθεσε πως ένα μεγάλο μέρος αυτού του ποσού έχει εξευρεθεί.

Επίσης, υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας πως θα μπορέσει να πάρει το «οκ» και να δηλώσει ως έδρα το ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι των play offs κόντρα στην ΑΕΚ. Έτσι, αν οι οπαδοί της «Ένωσης» ανταποκριθούν, θα μπορέσουν οι Βολιώτες να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος από τη «μαύρη τρύπα» στα ταμεία.

sport-fm.gr