Άλογο χωρίς αναβάτη έκανε νυχτερινή «έξοδο» στον πεζόδρομο του Μεσολογγίου

Άλογο χωρίς αναβάτη έκανε νυχτερινή

 

Δεν πίστευαν αυτό που είδαν χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θαμώνες και περαστικοί στον πεζόδρομο της Λόρδου Βύρωνος, στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Αυτό που έβλεπαν ήταν ένα καθαρόαιμο άλογο χωρίς αναβάτη, να καλπάζει, ανάμεσα σε περαστικούς και τα τραπέζια των καταστημάτων που ήταν γεμάτα κόσμο!

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, χαρίς την ψυχραιμία που επέδειξε ο επιχειρηματίας,Κώστας Κόκιος, που ανέλαβε το ρόλο του «γητευτη” καταφέρνοντας να «πιάσει», να «ηρεμήσει» και με τη βοήθεια της αστυνομίας να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του αλόγου.

Όπως, πληροφορηθήκαμε το άλογο είχε καταφέρει να φύγει από τον στάβλο του που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και περιπλανόμενο βρέθηκε στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου!!! με την αστυνομία να «οργανώνει» επιχείρηση εντοπισμού του καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τηλεφώνησαν στην άμεση δράση.

Όπως είναι αναμενόμενο το θέαμα ενός αλόγου να καλπάζει μόνο του στον πεζόδρομο του Μεσολογγίου προκάλεσε πλήθος σχολίων, ενώ από καθαρή τύχη δεν συνέβη κάποιο ατύχημα…

messolonghinews.blogspot.gr