Ένταση στον αέρα των Καρντάσιανς μεταξύ Αρναούτογλου και Σταρόβα!

kavgasfoto-614x377

«Δεν σου επιτρέπω ρε φίλε…», είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Ένταση υπήρξε στον αέρα των Καρντάσιανς το βράδυ της Πέμπτης. Ο Δημήτρης Σταρόβας ρώτησε με χιούμορ την Βάσια Τριφύλλη, αν έχει καμία σχέση με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, το παρατσούκλι του οποίου είναι «Βάσια».

Αυτό δεν άρεσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος πήρε θέση αμέσως: «Δεν κατάλαβα τι λες. Έχεις πει τα πιο πετυχημένα πράγματα της χρονιάς και λες κάτι πράγματα μερικές φορές. Είπε χθες από τις πιο πετυχημένες ατάκες που έχει πει και τώρα είπε για το «Βάσια» και τη συνωνυμία με τον Χατζηπαναγή. Δεν είναι καθόλου ωραίο. Ο ένας είναι άντρας και η άλλη γυναίκα. Είναι χιούμορ αυτό το τώρα; Εσύ, ο άνθρωπος με το τόσο χιούμορ, δεν σου επιτρέπω ρε φίλε, σου ζητάω συγγνώμη. Έχεις πει καταπληκτικά πράγματα».

Ο Δημήτρης Σταρόβας από την πλευρά του, ο οποίος είχε μείνει αποσβολωμένος με τα όσα άκουγε, απάντησε: «Γιατί δεν είναι ωραίο; Είναι το αστείο, λέει η Μαρία: “Πώς είναι το όνομά σου; Μαρία Μπεκατώρου. Την Μαρία Σολωμού τι την έχεις; Απλή συνωνυμία ή είστε συγγενείς;”. Είναι χιούμορ. Το μικρό όνομα. «Βάσια» το παρατσούκλι του Χατζηπαναγή, Βάσια Τριφύλλη».

zappit.gr