Ένταση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.Κατάληψη του γραφείου του διοικητή

katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews4

 

 

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Μεσολογγίου είχαν προαναγγείλει ότι στην γενική τους συνέλευση αν δεν έχει αποχωρήσει από διοικητής ο κ.Κυριακόπουλος θα την πραγματοποιήσουν στο γραφείο του.Πράγματι σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν την συνέλευση τους στο γραφείο του διοικητή αναρτώντας πανό με τα συνθήματα ΚΑΤΑΛΗΨΗ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Ζήτησαν από τον κ. Κυριακόπουλο να αποχωρήσει από το γραφείο αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και συνέχισε καθ όλη την συνέλευση να είναι παρόν.ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των εργαζομένων και των υπαλλήλων της εταιρείας φύλαξης του νοσοκομείου όταν οι πρώτοι ζήτησαν την αποχώρηση τους από το γραφείο μιας και ο ρόλος τους είναι να προσέχουν το νοσοκομείο και όχι τον διοικητή.

Επίσης οι εργαζόμενοι ζήτησαν από εργαζόμενη του νοσοκομείου η οποία εκείνη την ώρα έφτιαχνε το πρόγραμμα μαζί με τον διοικητή να αποχωρήσει και η ίδια.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Τουμαράς ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις για θέματα του νοσοκομείου και στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι εργαζόμενοι.http://www.onairnews.gr/