Έξαλλοι με το Eurocup στη Γαλατά!

213508

Τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή της Ευρωλίγκας να δώσει στη Γαλατασαράι wild card για να συμμετάσχει στο Eurocup, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν.

«Έξω φρενών» είναι στη Γαλατασαράι με τη wild card για το Eurocup! Ο προπονητής της «Τσιμπόμ» χαρακτήρισε «φάρσα» την επιλογή της Ευρωλίγκας, καθώς θεωρεί πως η ομάδα του έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν και πως δικαιούται να συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στην ιστοσελίδα «basketfaul.com»:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Γαλατασαράι βρίσκεται είτε στο TOP 16, είτε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Τα τελευταία τρία χρόνια ο μέσος όρος θεατών ήταν στις 9.500 χιλιάδες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Την περασμένη σεζόν αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Μία τέτοια κατάσταση είχε αντιμετωπίσει και ο Ολυμπιακός παλιότερα, ωστόσο κατέκτησε την Ευρωλίγκα.

Η Γαλατασαράι είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πρωταγωνιστεί σε πολλά αθλήματα, εκτός από το μπάσκετ, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Έχει περίπου 20 εκατ. οπαδούς. Σήμερα θα έπρεπε να πάρει wild card η Γαλατασαράι, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις. Οι επιλογές της Ευρωλίγκας για τις wild card ήταν εντελώς λάθος. Η wild card για το Eurocup δεν μας αρέσει. Πρόκειται για φάρσα».

sport-fm.gr