Έπιασε φωτιά στο Αλεξάνδρειο, κανονικά το Γουόρλντ Λιγκ (εικόνες)

1264621

Με μικρή καθυστέρηση θα γίνουν οι αγώνες του Γουόρλντ Λιγκ, μιας και τα προβλήματα που προέκυψαν από την πυρκαγιά στο Αλεξάνδρειο δεν ήταν μεγάλα.

Τέλος καλό, όλα καλά, αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Αλεξάνδρειο, λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς (Κίνα-Σλοβακία) για το Γουόρλντ Λιγκ. Εκεί που όλα έδειχναν πως θα μπορούσε να υπάρξει από αναβολή μιας μέρας, ως και αλλαγή έδρας, όπως ενημέρωσε η ΕΟΠΕ, οι αγώνες στο «Νικ Γκάλης» θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά με μικρή καθυστέρηση.

Όσον αφορά την στο Αλεξάνδρειο ξέσπασε από βραχυκύκλωμα στους αεραγωγούς. Μια φωτιά που σβήστηκε άμεσα, όμως προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, προβλήματα που όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση ξεπεράστηκαν και οι αγώνες θα γίνουν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Η ΕΟΠΕ ενημερώνει ότι μετά από πιθανό βραχυκύκλωμα σε αεραγωγό του Αλεξανδρείου Μελάθρου εκδηλώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε άμεσα αλλά προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και με κοινή απόφαση της ΕΟΠΕ και της FIVB και την σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων (πυροσβεστική, ΔΕΗ, Αστυνομία και Αλεξάνδρειο) αποφασίστηκε οι αγώνες του World League να διεξαχθούν κανονικά.

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας Κίνα – Σλοβακία θα ξεκινήσει στις 19:45 και ο δεύτερος αγώνας Ελλάδα – Μεξικό θα ξεκινήσει 45 λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ματς».