Έρχεται άμεσα ο Λόπεζ στον Παναιτωλικό – Τι γίνεται με τον Γκαμπριέλ Σανάμπρια

412555_diego_lopes_1

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Αγρίνιο για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναιτωλικό.

Παίκτης του Παναιτωλικού μπορεί πλέον να λογίζεται ο Ντιέγκο Λόπεζ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα «καναρίνια» και η Μπενφίκα διευθέτησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του 22χρονου χαφ, την περίπτωση του οποίου σας μεταφέραμε από χθες. Πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου στην Ελλάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας οπότε και θα υπάρξουν οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Λόπεζ που αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την τριάδα πίσω από τον φορ, θα γίνει ο τρίτος παίκτης σε διάστημα περίπου 3,5 ετών που θα βρεθεί στο Αγρίνιο προερχόμενος από την Λισαβόνα. Ο πρώτος ήταν ο Κάρλος Ασκες που μετά από μερικά χρόνια παραχωρήθηκε έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στην Βόλφσμπουργκ, ο δεύτερος ήταν πέρσι ο Κλέσιο για τον οποίο ήδη «ψάχνονται» πολλοί και ο τρίτος θα είναι ο Λόπεζ. Για αυτόν τον λόγο πλέον η πορτογαλική ομάδα δείχνει να εμπιστεύεται τα «καναρίνια», οπότε και είναι πιθανό στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν και άλλοι που θα κάνουν το αντίστοιχο δρομολόγιο.

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα στην Αργεντινή «μπλέκουν» την ομάδα με τον 24χρονο μέσο Γκαμπριέλ Σανάμπρια και ενδεχόμενο δανεισμό του από την Αρσεναλ Σαραντί, ωστόσο επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχει… θέμα.

gazzetta.gr