Έρχονται εξελίξεις στον Άρη

083654

Εξελίξεις αναμένονται σε διοικητικό επίπεδο στον Άρη, αφού εκτός από την οικογένεια Καλαϊτζίδη – ενδιαφέρον να εμπλακεί στους «κίτρινους» έχει εκδηλώσει ο Νίκος Αρβανιτίδης με άλλους επιχειρηματίες.

Η οικογένεια Καλαϊτζίδη και ο Νίκος Αρβανιτίδης με άλλους επιχειρηματίες είναι οι δύο πλευρές που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη διοίκηση του Άρη εν όψει της Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ.

Οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα στους «κίτρινους» συνεχίζονται και αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες μέρες, με την δρομολόγηση των εξελίξεων σε διοικητικό επίπεδο.

Σύμφωνα με το «pressaris.gr», η οικογένεια Καλαϊτζίδη έχει καταθέσει ήδη έγγραφη πρόταση στον Ερασιτέχνη. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η πρόταση αφορά και τα δύο ενδεχόμενα (ο Άρης καταφέρει να ανέβει στη Football League ή να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική) με κάθε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί.

Ωστόσο, ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει και ο Νίκος Αρβανιτίδης μαζί με άλλους επιχειρηματίες, υποστηρίζοντας πως «σκοπός μας είναι να συνδράμουν κι άλλοι παράγοντες με οικονομική επιφάνεια, ώστε να μεγαλώσει η οικονομική ισχύς της προσπάθειας…».

sport-fm.gr