Έτσι είδαν οι «μεγάλοι» την κλήρωση

230943

Και τώρα οι μεγάλοι οφείλουν να δείξουν τα… δόντια τους στο γήπεδο για να πετύχουν τους στόχους τους. Δείτε πως σχολιάστηκε η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μπορεί ντέρμπι στην πρεμιέρα να μην υπάρχει για να «πιαστεί» κάποιος από εκεί, ωστόσο, το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας κρύβει παγίδες για τους μεγάλους.

Από την μεριά του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της κλήρωσης, ο Γιώργος Θεοδωρίδης στάθηκε στην σοβαρότητα που οφείλει να δείξει η ομάδα, καθώς σε κάθε παιχνίδι ο αντίπαλός της θα κάνει τα πάντα για να τις κόψει βαθμούς. «Θα αγωνιστούμε με 30 ομάδες και θα δώσουμε 30 μάχες. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, και ισοπαλία να πάρουνε με τον Ολυμπιακό θα το συζητάνε για χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Στον Παναθηναϊκό, ο Στράτος Σωπήλης μίλησε με μεγάλη αισιοδοξία για την εικόνα που περιμένει να παρουσιάσει την προσεχή σεζόν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μίλησε για την αξιοπιστία, το ήθος και την αξιοπρέπεια, που πρέπει να διακρίνουν το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Ασλανίδης στάθηκε στις απαιτήσεις που καλούνται να ανταπεξέλθουν ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του από την πρώτη χρονιά της επιστροφής του στην μεγάλη κατηγορία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν άφησε ασχολίαστη, βέβαια, και την μη επικύρωση της βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στην ανάγκη το νέο πρωτάθλημα να «βγάζει» εντιμότητα και να είναι καθαρό. «Θα είμαστε μπροστάρηδες στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου», υπογράμμισε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

sport-fm.gr