«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Αμφιλοχιώτης γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Μούρτης

mourtis.JPG_b2
Έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή ο συνάδελφος Βασίλης Μούρτης, έγκυρος συντάκτης που κάλυπτε εδώ και πολλά χρόνια το πολιτικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ.
Γεννημένος το 1953 στην Αμφιλοχία, ο Βασίλης Μούρτης μπαίνει από νωρίς στον επαγγελματικό στίβο, έχοντας χάσει στην εφηβεία τον πατέρα του.Σπούδασε στη Σιβιτανίδειο και εργάστηκε αρχικά ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Αγωνιστής και Εξόρμηση. Το 1982 εντάσσεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αργότερα συνεργάζεται και με την ΕΡΤ3, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε δική του ενημερωτική πύλη.Ο Βασίλης Μούρτης αφήνει πίσω του δύο παιδιά, τον Θοδωρή και τη Νεφέλη.

Η κηδεία του αναμένεται να τελεστεί μεθαύριο πέμπτη.

«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Βασίλη Μούρτη, ενός ανθρώπου με πολύχρονη προσφορά στο δημοσιογραφικό λειτούργημα, συμμετοχή και παρουσία στους αγώνες της Δημοκρατικής Παράταξης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Με ανήσυχο πνεύμα, δυναμική φωνή και ευθύβολη γραφή κάλυψε επί πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, στοχεύοντας στην ορθή και αντικειμενική ενημέρωση.

Θα μας λείψει ως φίλος και ως δημοσιογράφος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του» καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

news.gr