Α΄ Ημίχρονο: Ολυμπιακός -Παναιτωλικός 0-0 Λεπτό προς λεπτό όλες οι φάσεις

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο! Ολυμπιακός και Παναιτωλικός βρίσκονται στο 0-0 με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας.

45’+1′ ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό!

43′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μάρκος Πάουλο έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, βγήκε απέναντι από τον Λεάλι αλλά πλάσαρε άουτ!

 

 

100448
37′ Κίτρινη κάρτα στον Μύγα για μαρκάρισμα στον Σεμπά.
35′ Ο διαιτητής χαρίζει στον Μιλιβόγεβιτς την κίτρινη κάρτα, αφού σε εναέρια μονομαχία βρήκε τον Μάκο με το χέρι στο κεφάλι.
Εικόνα live21961157/27695.jpg
Παρακολουθεί τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του από τις σουίτες του γηπέδου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Στέκεται εξαιρετικά ο Παναιτωλικός, που με την πολύ γρήγορη μεσοεπιθετική του γραμμή προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα! Εγκλωβισμένος ο Ολυμπιακός, έχει αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία και δεν έχει καταφέρει να απειλήσει σοβαρά τον Κυριακίδη.
Ο Ανδρούτσος έχει σηκωθεί ήδη για ζέσταμα. Να δούμε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή αν ετοιμάζει αλλαγή για το ημίχρονο ο Πάουλο Μπέντο.
Έχει προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας τα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός. Κλείνει πολύ καλά τους διαδρόμους ο Παναιτωλικός και δυσκολεύει τους γηπεδούχους.
15′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μιλιβόγεβιτς έσκαψε για τον Φιγκέιρας, ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρντόσο με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση!
Εξαιρετικό παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο, οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά και αυτό έχει βοηθήσει ώστε να υπάρχει καλός ρυθμός!
14′ Κίτρινη κάρτα στον Κλέσιο για χέρι.
12′ Σέντρα του Πάρντο από τα δεξιά, ο Ντε λα Μπέγια βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και επιχείρησε το εναέριο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάρα πολλά μέτρα άουτ!
Τρομερή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ανοίξει το σκορ, η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής στο παιχνίδι! Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητά τους αλλά και το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με την άμυνα πολύ ψηλά αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Ο Ρόσα έκανε καταπληκτική ντρίμπλα στον Ντα Κόστα στο κέντρο και έφυγε μόνος του απέναντι από τον Λεάλι αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι (βρήκε και λίγο στην εξωτερική του πλευρά).
10′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό!
9′ Κόρνερ του Ρόσα, κεφαλιά του Μύγα, η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Λεάλι.
Πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Κυριακίδη να λέει «όχι» στον Μιλιβόγεβιτς.
5′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μιλιβόγεβιτς έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε και στην επαναφορά ο Ντε λα Μπέγια έστειλε τη μπάλα άουτ.
1′ Σέντρα στην αναμέτρηση!

 

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά, Καρντόσο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Φάρλεϊ, Ουάρντα, Μαρκόβσκι.