Αγράμπελο Ξηρομέρου: Άμεση αποκατάσταση βλάβης στον αγωγό ύδρευσης

 Βλάβη σημειώθηκε από χθες σε αγωγό ύδρευσης στο χωριό Αγράμπελο Ξηρομέρου.
   Αμέσως μόλις η βλάβη έγινε αντιληπτή ο πρόεδρος της Κοινότητας ΑγραμπέλουΔήμος Τάγκας ενημέρωσε την δημοτική αρχή Ξηρομέρου και με ενέργειες του Δημάρχου Ερ. Γαλούνη και του Αντιδημάρχου Κώστα Λαϊνά, εστάλησυνεργείο στην περιοχή από το πρωί για την επιδιόρθωση.
     Το συνεργείο  ήδη προχώρησε στον εντοπισμό της βλάβης του αγωγού και προχώρησε στην αποκατάσταση του. Η πλήρης αποκατάσταση της βλάβης ολοκληρώθηκε και επιστρέφει σταδιακά το πόσιμο νερό στις βρύσες των κατοίκων του χωριού….

     Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δήμος Τάγκας μετά την άμεση αποκατάσταση των βλαβών, ευχαριστεί και δημόσια το Δήμαρχο Ερ. Γαλούνη και τον Αντιδημάρχο Κώστα Λαϊνά, το συνεργείο και όσους εργαζόμενους του συνέβαλαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του προβλήματος και τονίζει: «Θέλω να διαβεβαιώσω τους συγχωριανούς μου, ότι σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου, θα καταβάλω όπου απαιτηθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν προκειμένου κανένας χωριανός να μην στερηθεί το πολύτιμο αγαθό του νερού».

xiromeronews.blogspot.gr