Αγρίνιο: Εκπαιδευτικός οργανισμός ΠΡΟΟΔΟΣ – Tα νέα βιβλία του Χρήστου Τσοκάντα

unnamed38

Την προηγούμενη βδομάδα σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού οργανισμού »ΠΡΟΟΔΟΣ»,στο Αγρίνιο, παρουσιάστηκε η βιβλιογραφία του φροντιστηρίου.

Μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα παρουσία των σπουδαστών,των γονέων και των καθηγητών του φροντιστηρίου παραδόθηκαν τα νέα φροντιστηριακά βοηθήματα, προσαρμοσμένα στη νέα εξεταστέα ύλη, όπως αυτή καθορίστηκε για τη φετινή χρονιά απ” το Υπουργείο Παιδείας.
Οι σπουδαστές του φροντιστηρίου »ΠΡΟΟΔΟΣ» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα ύλη σε κάθε γνωστικό αντικείμενο, αλλά και να εκφράσουν απορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων σύμφωνα με το νέο σύστημα.

Τα βιβλία , που διδάσκονται και διανέμονται στο φροντιστήριο » ΠΡΟΟΔΟΣ »έγραψε ο
Χρήστος Τσοκάντας καθηγητής Φυσικής και συνιδιοκτήτης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού.
Ο Αιτωλικιώτης Χρήστος Τσοκάντας , είχε απόλυτη επιτυχία στα θέματα της Φυσικής της Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης,στις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις.

Στα βιβλία του, που διδάσκονται και διανέμονται στο φροντιστήριο » ΠΡΟΟΔΟΣ » υπάρχουν τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων. Συγκεκριμένα, τα σχήματα , οι διατυπώσεις αλλά και τα αποτελέσματα των ασκήσεων σε ποσοστό 90% είναι ακριβώς τα ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ευστοχία του κ. Τσοκάντα επιτεύχθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά!

unnamed

unnamed-1

 

unnamed-3

 

unnamed-4

unnamed-5

 

unnamed-13

 

unnamed-7

unnamed-9