Αγρίνιο, συγκέντρωση και πορεία του Κ.Κ.Ε: Ο λαός πρέπει να πει το μεγάλο ΟΧΙ

Εμφάνιση po-kke-pleteia-26-6-155.jpg

Εμφάνιση po-kke-pleteia-26-6-152.jpg

Εμφάνιση po-kke-pleteia-26-6-154.jpg

Εμφάνιση po-kke-pleteia-26-6-153.jpg

«Ο λαός πρέπει να πει το μεγάλο ″όχι″ στη συμφωνία, ″όχι″ στη συνεχή χρεοκοπία του ελληνικού λαού, ″όχι″ στα κόμματα του ευρωμονόδρομου και της καπιταλιστικής εξουσίας. Να βάλει πλώρη για τη δική του πραγματική εξουσία. Με το ΚΚΕ να αντιπαλέψει, να μπλοκάρει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς» τόνισε απόψε στο Αγρίνιο ο Βαγγέλης Ραμμόπουλος, μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ   στη συγκέντρωση  του ΚΚΕ  στην πλατεία Δημοκρατίας.

Κάλεσε τον λαό να απορρίψει και τις προτάσεις των δανειστών και τις προτάσεις της κυβέρνησης Τσίπρα των 47 + 8 σελίδων, «γιατί η μία είναι πιο βάρβαρη από την άλλη, πραγματική καρμανιόλα για το λαό».

Αναφερόμενος στις εμπλοκές των διαπραγματεύσεων είπε ότι η βάση τους δεν αφορά στα διάφορα «ισοδύναμα» των αντιλαϊκών μέτρων στα οποία «μπορούν να βρουν άκρη», αλλά στις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν εντός της Ε.Ε. για το μείγμα αστικής διαχείρισης και για την πορεία εξέλιξης της Ευρωζώνης, στις γεωστρατηγικές αντιθέσεις και ανταγωνισμούς Ε.Ε. – ΗΠΑ και στην πίεση για εξασφάλιση περισσότερων οικονομικών και πολιτικών εγγυήσεων από την ελληνική κυβέρνηση.

«Αυτό που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μπροστά στον ελληνικό λαό είναι ότι με οποιαδήποτε εκδοχή κατάληξης τελικά αυτής της φάσης της διαπραγμάτευσης δηλαδή, είτε επιτευχθεί συμφωνία με βάση την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης όσο και των εταίρων, είτε τα ″σπάσουν″ και οδηγηθούν σε ″ρήξη″ με διπλό νόμισμα, σε όλες τις περιπτώσεις και εκδοχές, ο χαμένος θα είναι ο ελληνικός λαός» υπογράμμισε ο  κ.Ραμμόπουλος.