Ακολουθεί πρόγραμμα- «βουνό» για τον Παναιτωλικό

prop002-640x360

 

Η νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Δευτέρας ήταν αναγκαία όσο ποτέ για την ομάδα του Αγρινίου η οποία πλέον κοιτάζει τους επόμενους αγώνες και πως θα μπορέσει να αναρριχηθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τον «Τίτορμο» με τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος. Tο JOINSPORTS καταγράφει…

Του Χρήστου Λεμονιά 

Όσο χάρηκε χάρηκε, την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός. Κι αυτό διότι τα δύσκολα τώρα έρχονται για το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζουράκη το οποίο από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου έχει μπροστά του ένα  πρόγραμμα «βουνό»που καλείται να το φέρει όσο το δυνατόν καλύτερα εις πέρας.

Οι τρεις βαθμοί που πάρθηκαν κόντρα στους Γιαννιώτες σαφέστατα και βοήθησαν στην τόνωση της ψυχολογίας και στην ανύψωση του ηθικού. Πλέον όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο Παναιτωλικός έδειξε βελτιωτικές τάσεις στο παιχνίδι και τα μηνύματα που άφησε ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Τα πράγματα όμως από την ερχόμενη αγωνιστική δυσκολεύουν. Ο Παναιτωλικός την 11η αγωνιστική ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ την 12η αγωνιστική πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να αναμετρηθεί με την ΑΕΚ.

Και οι δύο αντίπαλοι του αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα αγωνιστικά και πιθανόν ο Παναιτωλικός να μπορέσει να τα εκμεταλλευτεί. Βγάζοντας τα δύο εκτός έδρας ματς, ο Παναιτωλικός, στις αρχές Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο, ενώ στις 13 Δεκεμβρίου ταξιδεύει και πάλι στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ακολουθεί ο Ηρακλής, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ με την έναρξη του δευτέρου γύρου, τα «καναρίνια» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Όπως γίνεται αντιληπτό το έργο της ομάδας του Αγρινίου είναι πέρα για πέρα δύσκολο, αφού ενδέχεται σε αυτά τα παιχνίδια να πάρει τουλάχιστον έξι βαθμούς. Η εμφάνιση του, κόντρα στον ΠΑΣ, πιστοποίησε τα βήματα προόδου που έχουν γίνει, αρκεί να υπάρχει συνέχεια και διάρκεια.http://www.joinsports.gr/