Αλέγκρι: «Πρέπει να σκοράρουμε»

massimo-parla-main

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε ότι η Μπάρτσα δεν είναι μόνο οι MSN και έκανε σαφές ότι οι Μπιανκονέρι πρέπει να σκοράρουν.

«Μέσι-Νεϊμάρ-Σουάρες, η κουβέντα είναι πάντα ‘πως μπορείς να τους σταματήσεις’» είπε ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου του τελικού. «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να σκοράρουμε, αφού είναι πολύ δύσκολο το ματς να τελειώσει 0-0. Αύριο το βράδυ, μία από τις ομάδες θα κατακτήσει το τρεμπλ, ελπίζω να είμαστε εμείς. Δίνω συγχαρητήρια στον Λουίς Ενρίκε δεν είναι ποτέ εύκολο για τις μεγάλες ομάδες, αν και απ’ έξω φαίνεται εύκολο. Δυσκολεύτηκε στην Ρόμα, όμως αυτό είναι φυσιολογικό δεδομένου ότι ερχόταν από διαφορετικό περιβάλλον. Μπορούσες να δεις ότι είχε καλές και σωστές ιδέες».

Ο αλενατόρε της Γιούβε, είπε επίσης ότι ο Αντρέα Μπαρτσάλι θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι. «Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη στον Κιελίνι. Χάσαμε ένα παιδί που είχε παίξει όλα τα ματς στο Champions League και έπαιζε καλά. Ευτυχώς έχουμε τους Μπαρτσάλι και Ογκμπόνα. Αν είναι καλά ο Μπαρτσάλι, θα παίξει, αλλιώς θα παίξει ο Ογκμπόνα».

gazzetta.gr