Αλλάζει χέρια η Μίλαν!

214759

Κοντά σε μια ιστορική αλλαγή βρίσκεται η Μίλαν! Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε το «ναι» στον Μπι Ταετσαουμπόλ για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου έναντι 500 εκατ. ευρώ!

Η Μίλαν μπαίνει σε νέα… βάση, προκειμένου να επανέλθει ξανά στην ελίτ και να αναβιώσει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος!

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι -μετά από πολλή σκέψη- είπε το πολυπόθητο «ναι» για να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των «ροσονέρι» στον μεγιστάνα, Μπι Ταετσαουμπόλ.

Το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία και τελικά -βάσει των όσων αναφέρονται- είναι πολύ πιθανό ακόμα και το Σάββατο να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για την αλλαγή σελίδας στον ιστορικό σύλλογο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν φείδεται χρημάτων και γι’ αυτό το deal που θα αφορά το 51% των μετοχών (δηλαδή θα ‘ναι ο νέος μεγαλομέτοχος) θα φτάσει τα 500.000.000 ευρώ!

Στην παρούσα φάση, φαίνεται πως η απόφαση του νυν ιδιοκτήτη της Μίλαν είναι οριστική και δεν προτίθεται να αλλάξει γνώμη, αφήνοντας την αγαπημένη του ομάδα, ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια(!), καθώς ο άλλοτε πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε αποκτήσει τους Μιλανέζους τον Φεβρουάριο του 1986. Τον πρώτο καιρό, βέβαια, θα διατηρήσει στην κατοχή του κάποιες μετοχές, οι οποίες σιγά-σιγά θα μειώνονται, έως ότου απορροφηθούν απ’ τον νέο επενδυτή.

Όσον αφορά τον «Mr Bee», σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να μείνει μόνο στο αστρονομικό ποσό για την αγορά, αλλά αναμένεται -εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξουν τυχόν απρόοπτα- να ρίξει… πολλά (περίπου 100 εκατ. άμεσα λέγεται), προκειμένου να κάνει την Μίλαν την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και να την «αναγεννήσει».

sport-fm.gr