Αλλαγή ώρας για «Άκου τι είπαν» και «Κάτι Ψήνεται»!

katps
Μετά την είδηση ότι αλλάζει ζώνη το ¨Μπρούσκο¨ την επόμενη σεζόν, ήρθε και η ανατροπή από τον
Alpha. Σύμφωνα με τη Real Life το κανάλι θα αναμορφώσει την απογευματινή του ζώνη. Μετά από εννέα χρόνια στην ¨καυτή¨ ζώνη των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, το ¨Κάτι ψήνεται¨ αλλάζει ώρα μετάδοσης. Από τις 22 Ιουνίου, το μαγειρικό ριάλιτι του καναλιού της Κάντζας μεταφέρεται στις 6 το απόγευμα, οπότε θα κοντράρει πλέον το ομοειδές πρόγραμμα του Ant1 ¨Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου¨ και θα λειτουργήσει ως lead in των ειδήσεων του Alpha.

Αντίστοιχα, στις 8 μ.μ δηλαδή απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των άλλων μεγάλων καναλιών, ο Alpha μεταφέρει το τηλεπαιχνίδι ¨Άκου τι είπαν¨ με το Χρήστο Φερεντίνο. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο τέλος τη σεζόν και η προβολή των νέων επεισοδίων θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η αντιμετάθεση των δύο ψυχαγωγικών προγραμμάτων θυμίζει περισσότερο ένα πείραμα, για να τσεκάρουν τις δυναμικές τους απέναντι από άλλα concept.

Το σενάριο για το οποίο φέρονται να προετοιμάζονται στον Alpha είναι η μεταφορά των ειδήσεων του Ant1 στις 7 και η μετάθεση της εκπομπής του Γρ.Αρναούτογλου στις 8 από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

tvnea.com