Αναλυτική ενημέρωση από το Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο – Περιήγηση και αυτοψία στο χώρο του ΧΥΤΑ

Εμφάνιση ΦΩΤ.2.jpg

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, συνάντηση μελών της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής το Δήμαρχο Κ. Πελετιδη, τον αντιδήμαρχο Έργων Χρήστο Κορδά και παρουσία της Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου,  Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων,  στο χώρο του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας.

Από τη συνάντηση απουσίαζε μόνο ο Νίκος Οικονομόπουλος, για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική ενημέρωση από το Δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ενώ ακολούθησε περιήγηση και αυτοψία στο χώρο του ΧΥΤΑ.

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς ενημέρωσε τους επικεφαλής των παρατάξεων για τα μέτρα που έχουν ληφθεί και ήδη υλοποιούνται με ορατά αποτελέσματα, τονίζοντας ότι η σημερινή λειτουργία του ΧΥΤΑ σε τίποτα δεν θυμίζει την εικόνα των προηγούμενων χρόνων.

Τέλος ο κ. Κορδάςς ανέλυσε το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την απεμπλοκή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας με μέτρα διαχείρισης των απορριμμάτων, φιλικά προς το περιβάλλον, και κατ’ επέκταση της προστασίας της υγείας των κατοίκων.