Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις του άγριου εγκλήματος στην Πάτρα – Σερνόταν αιμόφυρτος ο γιος και εκλιπαρούσε για βοήθεια

tempoo_503_355

 

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το ανατριχιαστικό έγκλημα σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Κρύα Ιτεών στην Πάτρα, όπου ένας 60χρονος οικοδόμος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 57χρονη γυναίκα του και τραυμάτισε σοβαρά τον 30χρονο γιο του.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες που άκουσαν τα ουρλιαχτά και τις φωνές σήμερα τα ξημερώματα, είδαν ξαφνικά τον γιο, ο οποίος είναι μόνιμος υπάλληλος στον Στρατό να βγαίνει και αιμόφυρτος να εκλιπαρεί για βοήθεια στους γείτονες.

Άμεσα ενημερώθηκε η Aστυνομία και έφθασε στο σπίτι της οδού Ιφίκλου, αναζητώντας τον άνδρα που είχε διαφύγει πεζός από το σημείο και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν μετά από λίγο στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών και συνελήφθη.

Το σώμα της γυναίκας ήταν γεμάτο μαχαιριές

Η 57χρονη υπέκυψε στα τραύματα της. Η γυναίκα έχει πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό.
Ο 30χρονος μεταφέρθηκε αρχικά με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο των Πατρών “Άγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

ΦΩΤΟ από το Tempo24
ΦΩΤΟ από το Tempo24

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. o 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς το πρωί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 57χρονης συζύγου του και απόπειρα ανθρωποκτονίας του 30χρονου γιου του και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tempo24.gr, το όπλο του εγκλήματος δεν έχει εντοπιστεί.

Οι ζήλιες, οι μώλωπες και το τραγικό τέλος!

Πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας της οικογένειας είναι οικοδόμος στο επάγγελμα
ενώ η σύζυγός του, την οποία κατηγορείται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, εργαζόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε

Πάντως όπως αναφέρει το tempo24 το ζευγάρι πάντα αντιμετώπιζε προβλήματα,
καθώς η γυναίκα πολλές φορές εμφανιζόταν στην εργασία της με μώλωπες και ήταν κοινό μυστικό πως ο σύζυγός της τη χτυπούσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν της τοπικές αρχές.http://www.newsit.gr/