ΑΝΑΤΡΟΠΗ στα προγνωστικά της Eurovision: τι λένε λίγο πριν τον τελικό!

2015052318161787

Το ότι ο αποψινός τελικός της Eurovision είναι ο πιο αμφίρροπος των τελευταίων ετών επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά, λίγες ώρες πριν ανάψουν τα φώτα στο «Wiener Stadhalle» της Βιέννης. Το freegossip.gr συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει τις τελευταίες εκτιμήσεις για τον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, η Ελλάδα, με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath», θα βρεθεί πιθανότατα από την 16η θέση και κάτω της κατάταξης, ενώ δεύτερο σε απόδοση έρχεται το σενάριο που μας θέλει μεταξύ 11ης και 15ης θέσης.

Για την Κύπρο, με τον Γιάννη Καραγιάννη και το «One Thing I Should Have Done», τα προγνωστικά δείχνουν τις θέσεις 17 – 18.

Η ανατροπή έρχεται στις προβλέψεις για το νικητή: η Σουηδία εξακολουθεί να έχει μικρό προβάδισμα, ωστόσο, η Ρωσία πέρασε στη δεύτερη θέση των φαβορί, εκτοπίζοντας την Ιταλία στην τρίτη.

«Μάχη» για την τέταρτη θέση δίνουν το Βέλγιο και η Αυστραλία, ενώ το πάλαι ποτέ φαβορί Εσθονία φιγουράρει στην έκτη θέση. Την κορυφαία δεκάδα της 60ης Eurovision εκτιμάται πως θα συμπληρώσουν οι Σερβία, Νορβηγία, Λετονία και Αζερμπαϊτζάν.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα αρχίσει στις 22:00, ενώ ο νικητής θα γίνει γνωστόςπερίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, οπότε θα δούμε κατά πόσο τα προγνωστικά έπεσαν «μέσα»!

freegossip.gr