Ανείπωτη τραγωδία: Τελικός απολογισμός 76 νεκροί!

113956

Μαύρη μέρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Νεκροί 76 επιβαίνοντες του αεροσκάφους που συνετρίβη στην Κολομβία. Μόλις τρεις παίκτες της Σαπεκοένσε και άλλα τρία άτομα επιβίωσαν.

Τραγωδία που θα αποτελέσει μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σημειώθηκε στην Κολομβία.

Η συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε και η αποστολή της Σαπεκοένσε που θα συμμετείχε στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στην Ατλέτικο Μεντεγίν, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 76 άτομα.

H επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως έξι άτομα, ανάμεσά τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι Άλαν Ρούσελ, Ντανίλο και ο τερματοφύλακας Φόλμαν, βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές συνεχίζουν το έργο του απεγκλωβισμού των νεκρών κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς υπάρχει σκοτάδι και κρύο (4 βαθμούς η θερμοκρασία) στην εξαιρετικά δύσβατη περιοχή που κατέπεσε το αεροπλάνο. Ζωντανός βγήκε και ένας ρεπόρτερ, ο οποίος ακολουθούσε την αποστολή της ομάδας, μια αεροσυνοδός, αλλά και ένα ακόμη άτομο.

Για την ώρα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν 81 άτομα. Κάποιοι εκτιμούν πως η συντριβή έγινε λόγω εξάντλησης καυσίμων ή ηλεκτρονικής βλάβης. Μάλιστα ο πιλότος φέρεται λίγο πριν τη συντριβή να απελευθέρωσε καύσιμα, κάτι που απέτρεψε έκρηξη κατά την πτώση που θα δεν θα είχε αφήσει κανέναν ζωντανό.

inner
inner
inner
inner

sport-fm.gr