Αννέτ Αρτάνι: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η ανιψιά της

annet-614x378

Βαρύ το πένθος στην οικογένεια της τραγουδίστριας…

Θρήνος στην οικογένεια της Αννέτ Αρτάνι. Η νεαρή ανIψιά της γνωστής τραγουδίστριας σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, κοντά στο χωριό Καραβάδος στην Κεφαλλονιά. Η άτυχη Δώρα Μαρτσέλου, που θα έκλεινε τα 21 της χρόνια στις 23 Μαΐου, οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο όταν το αυτοκίνητό της ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Στο σημείο έφτασε επιτόπου ασθενοφόρο, ωστόσο η κοπέλα δεν τα κατάφερε. Ο τραγικός θάνατός της σόκαρε τους οικείους της και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την περιοχή.

Η Αννέτ που ζει στη Νέα Υόρκη, όπως γράφει η “Espresso”, πληροφορήθηκε το μαύρο μαντάτο από τους γονείς της. Μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια που γνωρίσαμε στο “Fame Story 3” έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook. «Ο Θεός να σε ευλογεί στο ταξίδι σου προς τον ουρανό».

Η αδικοχαμένη Δώρα άφησε πίσω της δύο γονείς που τη λάτρευαν και δύο μικρότερα αδέλφια, στα οποία είχε τεράστια αδυναμία. Είχε σπουδάσει σεφ και εργαζόταν σε εστιατόριο των γονιών της κοντά στην παραλία Τραπεζάκι, στη Λειβαθώ.

zappit.gr