Ανοίγει ο… δρόμος για Εσκριμπά!

fran-escriba-entrenamiento-2

Μετά τον Βίκτορ Όρτα που έλυσε το συμβόλαιό του με την Έλτσε σειρά παίρνει και ο Φραν Εσκριμπά, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν πως άνοιξε ο δρόμος για τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός διευθυντής της Έλτσε αποχώρησε και επίσημα από την ομάδα με τον Εσκριμπά να ετοιμάζεται να πάρει την… σκυτάλη. Ειδικότερα οι Ισπανοί διαρρέουν πως ο 50χρονος Φραν Εσκριμπά θα λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την Έλτσε -που αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα- κάτι που του δίνει την δυνατότητα να κλείσει στον Ολυμπιακό, από τον οποίο ως γνωστόν έχει πρόταση. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και αναμφίβολα θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την συνέχεια.

Έτσι και αλλιώς η ρήτρα του Εσκριμπά ήταν στο 1 εκατ. ευρώ. Στην Ιβηρική πάντως γενικότερα από χθες θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως ο πρώην βοηθός του Κίκε Φλόρες θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως τα ισπανικά media από το πρωί της Τετάρτης έχουν αναδείξει το όνομα του Όσκαρ Γκαρσία, του 42χρονου πρώην τεχνικού της Γουότφορντ και της Μακάμπι για τους πάγκους των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

gazzetta.gr