Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στη 2η συνάντηση «Δικτύου για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα»

unnamed-9

Στο πλαίσιο της πρόσφατης βράβευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε. ως μιας εκ των τριών Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Περιφερειών για το έτος 2017 διοργανώνεται η 2η συνάντηση του «Δικτύου για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» στην αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (ΝΕΟ Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής), την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11 το πρωί.

Η  συνάντηση αυτή, η οποία έχει τον χαρακτήρα ανοιχτής πρόσκλησης, σκοπεύει στην διεύρυνση του δικτύου με τους όλους τους φορείς και άτομα που μπορούν να έχουν ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Ως εκ τούτου μετά από μια σύντομη παρουσίαση του σχεδιασμού και των προβλεπόμενων δράσεων θα εξειδικευθούν τα πεδία δράσης, ώστε να υπάρξει μια κατά αρχάς κοινή προσέγγιση με τους συμμετέχοντες στα πεδία αρμοδιότητας και ενδιαφέροντός τους.

Με δεδομένο πως το «Δίκτυο για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» θα είναι η αφετηρία για την υλοποίηση όλων των προβλεπόμενων δράσεων, έχει  ιδιαίτερη σημασία η συμμετοχή και ενεργός στήριξη αυτού.

Μεταξύ άλλων έχουν προσκληθεί και θα παραστούν Πανεπιστήμιο Πατρών, Επιμελητήρια Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών-ΚΕΠΕ, ΟΑΕΔ, ΤΕΙ, ΕΑΠ, ΣΕΒΙΠΑ, ΣΤΕΔΕ κ.α.