«Ανοιχτό» για Χριστοδουλόπουλο στον Ολυμπιακό!

lazaros_0

Μόνο αρνητικός δεν είναι στην πιθανότητα επιστροφής του στην Ελλάδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον Ολυμπιακό να ασχολείται για άλλη μία χρονιά μαζί του.

O διεθνής εξτρέμ της Βερόνα έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το 2017. Ο Χριστοδουλόπουλος που έχει φορέσει την φανέλα των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σε Μπολόνια και Βερόνα στην Ιταλία. Φέτος είχε 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ. Από τις 25 αυτές η παρουσίες η μία ήταν με την δεύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός καταπιάνεται με την περίπτωσή του για ακόμα μία σεζόν και ήδη έχει γίνει μια προεργασία και ενώ οι Ιταλούν μιλούν για συμβόλαιο με 750.000 – 800.000 ευρώ (σ.σ. ως ετήσιες αποδοχές).

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν είναι αδιάφορος σε μία τέτοια προοπτική. Δείχνει να το… σκέφτεται αρκετά θετικά και την δεδομένη στιγμή όλα είναι πιθανά, αρκεί βεβαίως να βρεθεί λύση και με την ιταλική ομάδα, για να μπορέσει να φύγει από την γειτονική μας χώρα. Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός έχει ρίξει… δίχτυα στην Ιταλία για Έλληνες παίκτες (σ.σ. έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν με περιπτώσεις όπως των Ταχτσίδη και Κονέ).

gazzetta.gr