Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου:Eκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής

 

Μετά την ολοκλήρωση της έγκρισης από το πρωτοδικείο Αγρινίου, του καταστατικού ίδρυσης του Σωματείου « Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου», προκηρύσσουμε τις πρώτες εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 3-4-2016 και αφ’ ώρας 11:00 έως 15:00

στην αίθουσα του Παλαιού Σταθμού του Τραίνου στο Αγρίνιο.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους του Αγρινιώτες, να στηρίξουν αυτή την ομαδική προσπάθεια και να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα μας, για τους στόχους και του σκοπούς του Σωματείου.

Κύριος στόχος και σκοπός, είναι η κατασκευή ενός ανοιχτού αμφιθεάτρου κοντά στην πόλη του Αγρινίου, περίπου 2500 θέσεων, όπου θα γίνει η πολιτιστική κοιτίδα, με ποικίλλες πολιτιστικές δράσεις και συμμετοχή όλων των Αγρινιωτών και Πολιτιστικών Σωματείων της περιοχής.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους κατοίκους του ευρύτερου Δήμου Αγρινίου, αλλά και τους διαμένοντες εκτός Αγρινίου αλλά και του εξωτερικού, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να γίνουν μέλη στο Σωματείο.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, για να φτάσουμε εδώ και επαναλαμβάνουμε το σλόγκαν που υπάρχει στην κορυφή της ιστοσελίδας μας: «Αγρινιώτη, μη κοιτάς τι έκανε η πόλη σου για σένα. Κοίταξε εσύ, τι μπορείς να κάνεις γι αυτή

Πληροφορίες για εγγραφή μελών και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο: www.opentheater.gr  και στο facebook: Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, τώρα!

Τα μέλη της 5μελούς Προσωρινής Επιτροπής:

Καραχρήστος Χρήστος

Καλαντζής Αθανάσιος

Σιορίκης Θεόδωρος

Τσιρογιάννης Κωνσταντίνος

Τσόλκας Λάζαρος