Απολύθηκε ο Τούντορ, ανέλαβε ο Ίβιτςπου θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Παναιτωλικό

 

Απολύθηκε, τελικά, από τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός είχε στηριχτεί πολλές φορές από τον Ιβάν Σαββίδη παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και τη ρήξη στις σχέσεις του με πολλούς παίκτες ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η απόφαση πάρθηκε «…λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας».

Τα υποτιμητικά σχόλια που αναφέρει η ΠΑΕ είναι οι δηλώσεις του Τούντορ μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, στις οποίες έλεγε ότι οι Πέλκας και Μυστακίδης δεν είναι Ιντέγε και Φορτούνης.

Ο Τούντορ ενημερώθηκε το μεσημέρι για την απόφαση της διοίκησης και τη θέση του θα πάρει ως το τέλος της περιόδου ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος «προάγεται» από τη θέση του προπονητή της Κ20 στην πρώτη ομάδα. Ντεμπούτο θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».