Αποχωρεί αιφνιδιαστικά από την εκπομπή μετά από 10 χρόνια!

rancic1main1-614x378

Το μήνυμα της για την απόφαση της…

Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας ανακοινώθηκε χθες το τέλος της συνεργασίας της παρουσιάστριας Giuliana Rancic με την εκπομπή “E!News”, της κεντρικής εκπομπής του νούμερο ένα αμερικανικού ψυχαγωγικού καναλιού E! Entertainment.

Η Rancic είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο για δύο χρόνια ως κεντρική παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της εκπομπής μέχρι τον Απρίλιο του 2016 και η αποχώρηση της αιφνιδίασε πολλούς.

«Για περισσότερο από μία δεκαετία, ήμουν αρκετά τυχερή που συμμετείχα στην επιτυχία του “E!News” και θα μου λείψει η οικογένεια μου από την εκπομπή» δήλωσε η παρουσιάστρια Giuliana Rancic σε ανακοίνωση της και συνέχισε «Την ίδια στιγμή, είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω με δύο σημαντικές εκπομπές του “Ε!”, αλλά και παραγωγός του show “Rich in Faith” και που συνεχίζω την προώθηση της δικής μου σειράς ρούχων. Είναι μία συναρπαστική περίοδος για εμένα και ευχαριστώ την ομάδα του “Ε!” που κατανοεί την επιθυμία μου να αφιερωθώ σε αυτό το διαφορετικό κεφάλαιο της ζωής μου».

Η Rancic βρέθηκε εν μέσω πυρών νωρίτερα αυτή τη σεζόν όταν προσέβαλε την ηθοποιό και τραγουδίστρια Zendaya στο show “Fashion Police” λέγοντας της ότι το νέο της κούρεμα έμοιαζε να μυρίζει «πατσουλί και χασίσι» και οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Η συμπαρουσιάστρια της Rancic,Kelly Osbourne αποχώρησε από την εκπομπή και στη συνέχεια η Rancic λάμβανε απειλητικά μηνύματα. «Υπήρχαν άνθρωποι που μου έστελναν κάννες όπλων λέγοντας πως «θα σκοτώσουμε την οικογένεια σου» έλεγε τότε η παρουσιάστρια.

zappit.gr