Από το πρωί της Πέμπτης η υδροδότηση στον Αγ.Κωνσταντίνο. Τι απαντά η ΔΕΥΑ για τις διακοπές νερού

Από αύριο το πρωί θα αρχίσει να αποκαθίσταται  σταδιακά το πρόβλημα της υδροδότησης σε περιοχές  του Αγ. Κωνσταντίνου μιας και ως αυτή την ώρα συνεργεία της ΔΕΥΑΑγρινίου εργάζονταν προκειμένου να επιλύσουν τις σοβαρές ζημιές που υπέστη το δίκτυο ύδρευσης σε τρία σημεία κάτι που ολοκληρώθηκε και ήδη η δεξαμενή είναι σχεδόν γεμάτη και από τις πρώτες πρωινές ώρες η υδροδότηση θα γίνεται κανονικά.

Τη πιο πάνω δήλωση έκανε προς το agriniotimes.gr ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου κ.Σκορδόπουλος ο οποίος ήταν κατηγορηματικός ως τα ακριβή αίτια της διακοπής του νερού σε περιοχές του Αγ .Κωνσταντίνου τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με την μη επάρκεια νερού λόγω της υπερκατανάλωσης της εποχής, παρά μόνο στα σπασίματα των αγωγών του δικτύου της  υψηλής ζώνης.

Σε ότι αφορά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου για διακοπές του νερού,η οποία προκάλεσε ανησυχία και αντιδράσεις, τις νυχτερινές ώρες είπε πως ήταν προληπτική και δεν τέθηκε σε εκτεταμένη εφαρμογή. Όπως τόνισε ο κ.Σκορδόπουλος οι ολιγόλεπτες διακοπές νερού που παρατηρούνται σε κάποιες περιοχές του Δήμου αυτές συμβαίνουν κάθε χρόνο αυτήν την εποχή και ιδιαίτερα σε σημεία  όπου το νερό του δικτύου ύδρευσης χρησιμοποιείται για άρδευση, ακόμη και χωραφιών.