Αρκετά τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, για το ματς με τον Παναιτωλικό

131725

Λύσεις σε αρκετά προβλήματα καλείται να βρει ο Πάουλο Μπέντο για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Αμφίβολος ο Όσκαρ Καρντόσο, οριστικά εκτός Ιντέγε, Ελιουνούσι. Όπως και ο Ρομαό.

Αρκετά από τα βασικά του εργαλεία θα στερηθεί ο Πάουλο Μπέντο στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/12, 15:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό.

Αρχικά, οριστικά εκτός μάχης έχουν τεθεί ο οι τραυματίεςς Μπράουν Ιντέγε-Ταρίκ Ελιουνούσι και δεν είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το συγκεκριμένο ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει αντί του Νιγηριανού τον Όσκαρ Καρντόσο, που ούτως ή άλλως ήταν βασικός κόντρα στον ΠΑΣ και σημείωσε το παρθενικό του γκολ με τους Πειραιώτες (σε ένα χρονικό σημείο που ήταν στο γήπεδο και ο Ιντέγε). Ωστόσο, ο Παραγουανός φορ έχει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος.

Εκτός αποστολής είναι ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά ο λόγος είναι ότι δεν… ενθουσίασε μεσοβδόμαδα με την απόδοσή του στο ματς Κυπέλλου με τη Σπάρτη, ο Καπίνο (πιο πολύ προληπτικά) ώστε να βρεθεί στο ιδανικό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά και ο Ρομαό. Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο Ζντιέλαρ, οπως και ο ανέτοιμος Ελαμπντελαουί. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Αλμπέρτο Μποτία λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

sport-fm.gr