Αρπάχτηκαν στον αέρα -Κουρουμπλής: «Δεν θα απαντάτε εσείς, θα ρωτάτε εμένα» -Μπουσδούκου: «Δεν κάνω τον εισαγγελέα, θα προσέχετε τη διατύπωσή σας»

Αρπάχτηκαν στον αέρα -Κουρουμπλής: «Δεν θα απαντάτε εσείς, θα ρωτάτε εμένα» -Μπουσδούκου: «Δεν κάνω τον εισαγγελέα, θα προσέχετε τη διατύπωσή σας»

Εκνευρισμός και ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Αννα Μπουσδούκου.

Ο υπουργός Εσωτερικών ήταν στην Ειδομένη προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την κατάσταση που επικρατεί. Οταν η Αννα Μπουσδούκου ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών γιατί το κράτος εγκαίρως δεν έδωσε το παρών προκειμένου να απομακρύνει τους πρόσφυγες από εκεί αφού δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξουν τα σύνορα, ο κ.Κουρουμπλής εμφανώς ενοχλημένος από το ερώτημα απάντησε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ «ελάτε εσείς εδώ που το ξέρετε καλύτερα το θέμα να το αντιμετωπίσετε».

Η απάντηση από την Αννα Μπουσδούκου ήταν άμεση «εγώ κύριε Κουρουμπλή δεν είμαι μέλος της κυβέρνησης εφόσον μου αναφέρεστε προσωπικά, ούτε υπουργός. Δεν κάνω τον εισαγγελέα άλλα θα προσέχετε τη διατύπωσή σας».

Κουρουμπλής: «Δεν θα απαντάτε εσείς, θα ρωτάτε εμένα. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν μείνουν εδώ θα φύγουν γρήγορα όταν ανοίξουν τα σύνορα. Πως εσείς που τα ξέρετε τόσο καλά θα το κάνουμε θα τους πάρουμε με τη βία να τους φέρουμε κάτω;» 

Μπουσδούκου: «Δεν αντιλαμβάνομαι τον τόνο σας»

Κουρουμπλής: «Επιτέλους να υπάρχει και ένα μέτρο σε αυτά που λέτε στις τηλεοράσεις»

Μπουσδούκου: «Δεν αντιλαμβάνομαι τον τόσο σας κύριε υπουργέ. Εντάξει είναι πολύ εύκολο να ανακαλύπτεται εχθρούς».

Κουρουμπλής: «Στο βωμό της τηλεθέασης να μην λέμε πράγματα στην τηλεόραση που προσβάλουν τη χώρα».

Μπουσδούκου: «Πώς βρήκαν χώρο να δράσουν οργανώσεις και να έχουμε περιστατικά όπως έγινε την Καθαρά Δευτέρα και έφτασε σε δεύτερο χρόνο το ελληνικό κράτος να μοιράζει φυλλάδια ενημέρωσης σήμερα».

Κουρουμπλής: «Το ελληνικό κράτος έχει μία τρικυμία να αντιμετωπίσει που κανένα κράτος μόνο του και με το μηχανισμό που διαθέτει δεν θα ήταν εύκολο να αντιμετωπίσει. Μάλιστα παρομοίασε την κατάσταση με τον τυφώνα Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ λέγοντας «ακόμα σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στις σκηνές. Λοιπόν με αυτοθυσία των ανδρών της αστυνομίας και του στρατού και αυτά να τα τονίζεται γιατί είναι ντροπή να απαξιώνετε την προσπάθεια του ελληνικού κράτους».

Μπουσδούκου: «Δεν καταλαβαίνω σε ποιον αναφέρεστε;»http://www.iefimerida.gr/