Αστέρας και τη νέα σεζόν.Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 0-2

ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ 
PANTHRAKIKOS - ASTERAS TRIPOLIS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

 

Δεν εντυπωσίασε, αλλά σε τέτοια χρονική περίοδο μετράει η… ουσία. Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στη νέα αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας 2-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Τα γκολ σημείωσαν δύο μεταγραφές, ο Λανθαρότε στο 25’ και ο Γιάννου στο 63ο λεπτό. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο πρώτος αποβλήθηκε (με δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτά) στο 77ο λεπτό.

Το ματς

Η αναμέτρηση, κακά τα ψέματα, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είχε καλό ρυθμό, το θέαμα ήταν φτωχό. Γενικότερα, βαρετό το παιχνίδι και με λιγοστές πραγματικά καλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας βέβαια έδειξε ότι είναι άλλο επίπεδο από τον αντίπαλο του, αν και φάνηκε ότι είναι πίσω ακόμα και ότι χρειάζεται πολύ δουλειά. Οι γηπεδούχοι ειδικά απείλησαν ελάχιστα και πάτησαν πολύ λίγο την αντίπαλη περιοχή.

Από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, μπορούσε να εικάσει κάποιος ότι όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ, θα έπαιρνε και το ματς. Τελικά, σκόραραν οι Αρκάδες πρώτοι, αλλά το ματς δεν… έμεινε στο ένα τέρμα. Ο Μπερτόλιο στα μέσα του πρώτου μέρους εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Λανθαρότε, την κακή έξοδο του Αθανασιάδη και στο… σκριν Γιάννου στον αντίπαλο τερματοφύλακα με τους γηπεδούχους να κάνουν παράπονα για φάουλ. Ωστόσο, δεν πρέπει αν υπάρχει κάτι…

inner

Εκεί ουσιαστικά έβαλε γερές βάσεις για τρίποντο ο Αστέρας, όσο και αν ακούγεται και διαβάζεται ως υπερβολή. Όλα αυτά για τους παραπάνω λόγους. Οι φάσεις λίγες μπροστά από τις δύο εστίες και ο Πανθρακικός δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει. Η νίκη «κλέιδωσε» στο 63’ όταν ο Γιάννου δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Αθαναιάδη στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, αλλά στην επαναφορά δεν μπόρεσε να του «πει» και πάλι «όχι» ο νεαρός πορτιέρο.

inner

Στο τελευταίο τέταρτο προσπάθησε ο Πανθρακικός να… μπει ξανά στο ματς, αλλά ήταν αργά και δεν κατάφερε να μειώσει, αν και έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τζάνη στο 85ο λεπτό. Από την άλλη ο Αστέρας «έκατσε» πάνω στο υπέρ του σκορ σε εκείνο το χρονικό διάστημα

http://www.sport-fm.gr/.