Αυλαία για το 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιάκ Σπρίντ & το 1ο ΠΠΑ SUP

11220aa2-b9f1-41cf-9670-6c9809ae6247

f60621c7-80ec-46b6-855c-de74f2db630d

97b24784-7842-4eb6-977d-d9266ed64955

Από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2016, τα νιάτα και οι ελπίδες του αθλήματος συναντήθηκαν για άλλη μια φορά στα φιλόξενα νερά της Λιμνοθάλασσας της Κλείσοβας Μεσολογγίου ..


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε καγιάκ, με τον Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ,  διοργάνωσαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιάκ Σπρίντ και το 1ο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης  SUP.
Οι μικροί αθλητές/τριες, αγωνίσθηκαν στις κατηγορίες α)προαγωνιστική, β) αρχαρίων και γ) παμπαίδων-παγκορασίδων (8-14 ετών).

Συμμετείχαν 280 αθλητές και αθλήτριες από 19 σωματεία της χώρας ενώ πάνω από 1200 άτομα συμπεριλαμβανομένων προπονητών και συνοδών κατέκλισαν όλα τα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας της περιφερικής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας  .

Παράλληλα για πρώτη φορά έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP με τους μικρούς αθλητές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο νεοενταγμένο άθλημα.
Όλοι οι παράγοντες, αθλητές και γονείς μίλησαν για μια επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με τις καλύτερες συνθήκες τόσο από άποψη οργάνωσης όσο και καιρικών συνθηκών ενώ η νέα γενιά απέδειξε τη δυναμική της και ότι το μέλλον του αθλήματος βρίσκεται στα χέρια της.

 

Ήταν ένα στοίχημα που κέρδισε η νέα διοίκηση του Ν.Ο.Μεσολογγίου! Όσα μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν, επιλύθηκαν άμεσα και το χρονοδιάγραμμα των αγώνων τηρήθηκε ακριβώς.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου ,του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου της Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης ΙΠ Μεσολογγίου, των εθελοντών  και των μελών μας.


Πρωταθλητής Ανάπτυξης Σπριντ για το 2016, αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου-Τροιζηνίας και την τρίτη θέση ο Γυμναστικός Όμιλος Σαλαμίνας.


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, έλαβε μέρος με 12 αθλητές , συμμετείχε σε 5 τελικούς και κατέλαβε την 10η θέση, με δύο χάλκινα μετάλια που κέρδισαν οι αθλήτριες μας Ντρέ Πέπη στα 500μ Παγκορασίδων και Κατσαγάνη Μαρία στα 200μ Κορασίδων Αρχαρίων. Οι αθλητές του Ν.Ο.Μ που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω: Ντρε Πέπη, Φιλιπποπούλου Όλγα, Υφαντή Χριστίνα, Κατσαγάνη Μαρία, Κατσαγάνη Πολυτίμη, Μέρη Ελπινίκη, Κουφός Θεόδωρος, Κουφός Χρήστος,Διαμαντόπουλος Νικόλαος, Σπυρόπουλος Ανδρέας, Κοντοδήμας Σπύρος και Στεργιάκης Αλέξανδρος.Οι επιδόσεις των αθλητών μας, δείχνουν ότι υπάρχει δυναμική στην ομάδα και ότι το προπονητικό μας δίδυμο κάνει πολύ καλή δουλειά.
Αναλυτικά η βαθμολογία των σωματείων εδώ
http://www.canoekayak.gr/images/stories/diorganwseis/Apotelesmata/vathmologia_anaptyxisprint2016.pdf


Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και  υποστηρικτές μας και να τονίσουμε ότι με την βοήθεια τους κάθε χρόνο η διοργάνωση θα αναβαθμίζεται, στόχος μας είναι πλέον η διοργάνωση και διεθνών αγώνων.


Ευχαριστούμε τους: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Ελληνικές Αλυκές ΑΕ, Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, Ξενοδοχείο LIBERTY, ACS Μεσολογγίου, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΛΟΔΟΜΗ, Γέφυρα ΑΕ, Βίκος Α.Ε, Ζαχαροπλαστείο ΒΡΕΚΟΣ Αγρίνιο, AΛΑΤΙΕΡΑ, D & K Dental Clinic , WWW.AVGOTARAXO.GR,  Ξενοδοχείο Θεοξένια, AVANT GARD, AL VENTO, ΚΟΤΣΙΡΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ Εξοπλισμοί Εστίασης ,Εκτυπώσεις ΑΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑΣ, Εκτυπώσεις ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ, Φαρμακείο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ κατάστημα Μεσολογγίου , Αυγοτάραχο ΣΤΕΦΟΣ ,ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΚΚΕΤΟΣ Αιτωλικό και JoJo΄ art.

 

Σας υπενθυμίζουμε τις παράλληλες δράσεις μας , Ακαδημία Κολύμβησης, μαθήματα scuba diving, festival kite surf κ.α . Πληροφορίες: nommes@live.com και στο FB του Ν.Ο.Μ