Αυτοί δεν χάνουν ούτε… ένα ευρώ!

Το 2015 έφυγε, όλοι ευχόμασταν και είπαμε τέτοια χρονιά να μην ξανασυναντήσουμε μπροστά μας. Εξαθλιωμένοι από τα οικονομικά προβλήματα, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, δόσεις εφορίας κ.τ.λ. μας ήρθε το 2016 και πριν καλά-καλά «σταθεί στα πόδια του» άρχισαν τα όργανα… Έρχονται νέα μέτρα, μας κόβουν τις συντάξεις, αυξάνονται τα εισιτήρια, προβλήματα από εδώ, προβλήματα από εκεί, τα δελτία ειδήσεων μας ενημερώνουν για το χαμό προσφύγων και μικρών παιδιών στα ανατολικά παράλια της Ελλάδας και τόσα άλλα δεινά…   

Αυτές τις ημέρες, με μπροστάρηδες τους αγρότες που τους ακολουθούν πολλές κατηγορίες εργαζομένων, σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε κινητοποιήσεις,  κλεισίματα εθνικών δρόμων, να διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι για την επιβίωσή τους και όχι για την καλοπέρασή τους!

Μπροστά σ’ αυτές τις δραματικές καταστάσεις που περνά η ελληνική κοινωνία αυτό τον καιρό, έρχεται το πρώτο «πακέτο» κρατικής επιδότησης για τα κόμματα που μας εκπροσωπούν στη Βουλή, δηλαδή παίρνουν χρήματα από τον σκληρά φορολογούμενο Έλληνα πολίτη.  

Με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών η επιχορήγηση ανέρχεται στα 4.520.600 ευρώ. Αν, λέω αν είχαν, οι 300 Εθνοπατέρες μας, την ίδια έννοια για τις επιχορηγήσεις στα σχολεία μας και στα νοσοκομεία μας, θα τους λέγαμε ένα μπράβο, τώρα τι να τους πούμε; Σε καλή μεριά και καλοφάγοτα παιδιά!!!

Χρήστος Γερ.Σιάσος