Αυτούς «ξηλώνει» η ΚΕΔ

unnamed_3

Στη «μαύρη λίστα» των Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη βρίσκονται τουλάχιστον δέκα διαιτητές που αναμένεται να βρεθούν εκτός πινάκων της Σούπερ Λιγκ.

Έτοιμη να… κόψει μέχρι και 10 διαιτητές είναι η ΚΕΔ στην συνεδρίαση της Πέμπτης που θα είναι και το πρώτο Δ.Σ. της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» στη «μαύρη λίστα» των Μπίκα, Καλύβα, Τσαχιλείδη, βρίσκονται μεταξύ άλλων οι διαιτητές: Παππάς, Λαμπρόπουλος, Μήτσιος, Βοσκάκης, Δελφάκης, Πουλημάς, Νεοφυτιάδης και Δημητρόπουλος στον οποίο έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση.

Την λίστα αυτή συμπληρώνουν οι Σπάθας και Γιάχος για τους οποίους η ΚΕΔ έχει ζητήσει τη γνωμάτευση από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για το αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, μιας και έχουν εμπλοκή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος περιοριστικός όρος.

Έτσι, αν η νομική υπηρεσία είναι αρνητική για τους Σπάθα και Γιάχο, τότε θα κοπούν κι αυτοί. Επίσης, στην ΚΕΔ υπάρχει δυσαρέσκεια και για ορισμένους διεθνείς διαιτητές, τους οποίους όμως δεν μπορούν να βγάλουν από τους πίνακες.

gazzetta.gr