Αχαΐα: 30χρονος χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι 7χρονο κορίτσι και ακρωτηρίασε τη γιαγιά του

Αχαΐα: 30χρονος χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι 7χρονο κορίτσι και ακρωτηρίασε τη γιαγιά του

 

 

Στη σύλληψη ενός 30χρονου Ρουμάνου, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι ένα 7χρονο κορίτσι ρουμανικής καταγωγής αφού το χτύπησε με… τσεκούρι(!) προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 7χρονο παιδί που έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι διεκομίσθη αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, όμως στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοβαρά τραυματισμένη από το τσεκούρι φέρεται να είναι στο χέρι και η γιαγιά του παιδιού που έμενε μαζί με τον 30χρονο σε καταυλισμό στο Λάππα Αχαΐας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο της Τρίπολης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με την γιαγιά της επτάχρονης, της επιτέθηκε με τσεκούρι και την τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι.

Στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άνδρας χτύπησε με το τσεκούρι και την επτάχρονη, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Κατόπιν, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διεκομίσθη τελικά και γιαγιά της για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. http://www.protothema.gr/