Αύξηση του Μ.Κ. στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

1242726

Έγινε την Δευτέρα η Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου εγκρίθηκε η αύξηση του Μ.Κ. στα 10 εκατ. ευρώ, που καλύπτεται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στις 21 Μαϊου είχε γίνει γνωστό πως είχε οριστεί στα 10 εκατ. ευρώ η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία καλύπτει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μάλιστα τότε είχε προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση για τις 9 Ιουνίου. Τελικώς η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε μία ημέρα νωρίτερα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά της ανακοίνωσε πως την Δευτέρα, 8 Ιουνίου και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Συζητήθηκαν και ελήφθησαν ομοφώνως, μετά από ψηφοφορία, οι εξής αποφάσεις:

A. H αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά 10.000.000 ευρώ. Η αύξηση αυτή θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ήδη έχουν εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, κεφάλαια ύψους 4.000.000 ευρώ.

Β. Η δημοσιοποίηση των οικονομικών καταστάσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής πληροφόρησης (Δ.Π.Χ.Π.).

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο να επενδύει. Σε μία δεδομένα δύσκολη εποχή οι Πειραιώτες επιδιώκουν να αναπτυχθούν και άλλο και οικονομικά και σε άλλους τομείς προκειμένου να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξακολουθεί να επενδύει πάνω στον σύλλογο και παρά τα… μέτωπα που έχει απέναντί του. Κατά τα άλλα αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή αλλά και των επόμενων προσθηκών.

gazzetta.gr