Α.Ε. Μεσολογγίου: Αιφνίδιος χαμός του «κανονιέρη» Σπύρου Αχτύπη

axtipis-522x336

Έφυγε από την ζωή χθες το βράδυ πρόωρα και ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, ένας από τους πιο συμπαθείς συμπολίτες μας και παλαιό βασικό στέλεχος της ΑΕ Μεσολογγίου επί σειρά ετών, ο Σπύρος Αχτύπης σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Ένας άνθρωπος ήσυχος με καθαρή ψυχή, πάντα φιλικός, που είχα την τύχη να τον γνωρίζω από τα μαθητικά μας χρόνια και τους αγώνες μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του Λυκείου Μεσολογγίου. Με το ταλέντο του και το πάθος του για την μπάλλα βρέθηκε γρήγορα στους κόλπους της ΑΕΜ από την ηλικία των 16 ετών, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία επί 11 συνεχή έτη (1980-1991), έχοντας πάνω από 220 συμμετοχές και γύρω στα 30 τέρματα. Πέρασε από όλες τις κατηγορίες αγωνιζόμενος εκτός από το τοπικό πρωτάθλημα, σε Εθνική Ερασιτεχνική, Δ΄ αλλά και Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Παίκτης της μεσαίας γραμμής της ομάδος, διακρινόταν για το δυναμικό του παιγνίδι, την καλή του τεχνική κατάρτιση και την μεγάλη του αγωνιστικότητα. Φιλότιμος, σοβαρός, πειθαρχημένος και καλός χαρακτήρας, δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα στην ομάδα.

Η κηδεία του έγινε σήμερα 31/12 το απόγευμα ( 4.30΄μ.μ.), από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στο Μεσολόγγι.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

aixmi-news.gr